Ons Boek en vragen en antwoorden

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ons boek kan besteld worden voor Euro 14,95 excl. verzendkosten, deze zijn euro 4,85 dus totaal euro 19,80

U kunt het bedrag overmaken op rekening van de

Stichting Prope Mortem NL 54 ABNA 0107 46 7828

Graag adresgegevens achter laten op onderstaande mail hillyvanderveen@hotmail.com

Bij bestelling van meerdere boeken tegelijk wordt er korting gegeven

u kunt hiervoor contact opnemen met de stichting

Ook zijn wij telefonisch te bereiken op 0624176037

Vragen en antwoorden

U kunt vragen stellen aan de vrijwilligsers van Prope Mortem stuur een mail naar info@propemortem.nl en stel uw vragen, deze worden voorgelegd aan de vrijwilligers en we zullen u dan vrij snel antwoorden de mail wordt elke dag bekeken.

Als het vragen zijn waar ook andere mensen baat bij hebben zullen wij u vragen of het op deze plek gezet mag worden dit gebeurd alleen met uw toestemming.

__________________________________________________________

Vraag van Samantha

Als je dood gaat wat gebeurd er dan?

Antwoord Hilly: Dit wist ik ook niet het was voor mij ook één groot mysterie maar na mijn Bijna-Dood-Ervaring weet ik het wel. Als we dood gaan laten we ons lichaam hier achter om vervolgens met ons geestelijk lichaam hierboven verder te leven in het geestelijke leven.

Antwoord Sonja: Als je sterft verlaat je je lichaam en kom je in de geestelijke wereld terecht met een heel ander lichaam, waardoor vaak alles veel duidelijker is en veel intenser.

Antwoord Don: In 2 seconden heb je overal antwoord op! De nieuwe situatie zul je niet begrijpen. Materialisme heb je niets meer aan! Zo ook niet het aardse velletje. Door in je geestelijk lichaam (later gewaad)